Новий фільм з Райаном Гослингом"Людина на Місяці" не романтизує Ніла Армстронга як героя. Замість цього він намагається показати великі досягнення без необхідності обожнювати причетних до них.

При цьому багато хто не сприйняли актора в цій ролі і в його сторону було чимало критики. І все з-за надзвичайної мужності, холодності, маскулінності його образу.

При цьому критики не поспішають стверджувати, що фільм яким-небудь чином ідеалізує замкнуту особистість Ніла Армстронга. Адже саме його здатність пригнічувати свої емоції роблять його відмінним пілотом і космонавтом.

Обережно! Спойлери!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це яскраво видно в сцені, де він на випробувальному польоті "вилітає з атмосфери", проте ця швидкість – ніщо в порівнянні з тим, як у більш пізньої сцені Ніл зберігає спокій, коли його космічний корабель обертається все швидше і швидше під час стикування.

Також ми бачимо героя, у якого помирає від пухлини головного мозку дочка 2 роки і він сам не може показати цю біль, навіть якщо вона з'їдає його зсередини. Таке зображення старомодною мужності показується як глибоко самотній досвід.

Проте така байдужість, як здається з боку, іноді не дає глядачеві повною мірою співпереживати герою. Скорбота у фільмі йде наскрізною лінією. В цих зображеннях перших кроків на Місяці немає ніякої романтики. Лиш печаль, скорбота і розчарування.

Головний герой реальний. Дійсність не романтична, а місцями сувора і трагічна.

Нагадаємо,амий міцний шлюб Голлівуду луснув по швах. Незважаючи на те, що подружжя Єва Мендес і Райан Гослінг рідко з'являються разом на світських заходах і червоних доріжках, їх пара для багатьох - приклад для наслідування.

Як повідомляв "Знай. ua", Емма Стоун зробила шокуюче зізнання, шлюб Гослінга і Мендес висить на волосині. Емма Стоун дає ґрунтовні приводи для ревнощів з боку Мендес.

"Знай. ua" писав, що найбажаніший актор Голлівуду стане багатодітним батьком. Несподівана звістка призвело шанувальників Райана Гослінга в захват – зовсім скоро 37-річний актор знову стане татом.