Культова американська співачка Леді Гага ніколи не переставала шокувати весь світ яскравими вбраннями і зухвалими вчинками. Зовсім нещодавно вона буквально вразила фанатів раптовою заявою. Виявляється, 32-річна артистка зібралася заміж.

Так, обранцем Гаги став її менеджер Крістіан Каріна. Виголошуючи промову на вечірці "Жінки в Голлівуді" співачка насамперед подякувала свєму "нареченому Крістіану". Пізніше співачка підтвердила, що вони з 49-річним обранцем вже заручені. Парочку не раз бачили разом, а закохані часто не приховували своїх трепетних почуттів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леді Гага показала епатажні кадри зі зйомки фотографа Eli Russell Linnetz. Так, на одному з фото артистка в чорному облягаючому боді поклала собі іграшкового восьминога прямо між ніг.

А ще знаменитість показала дуже незвичайні чорно-білі кадри в своєму стилі з недавньої фотосесії.

Також Гага у прозорому вбранні на голе тіло влаштувала відверту фотосесію на пляжі Малібу.