Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила схуднути, адже останнім часом набрала багато зайвих кіло. Так, артистка відмовилася від цукру і мучного.

"Розповідаю. Вчора провела день без хліба і цукру. Перший день у своєму житті. Виявилося, що жива 😂 Вже здається, що схудла і впали вилиці. Навіть ваги ввечері показали ту ж вагу, що вранці. Сказати, скільки я важу? Тільки попереджаю, це не для слабкодухих. 66. І боюся, що це не кістка важка 😂😂😂 Вирішила записувати свою вагу. Записала. Вранці з'їла омлет відчула докори сумління, хоча не розумію, чому. Вдома всі намагаються мене нагодувати. Боюся таємно почнуть підкидати цукор в чай. Починаю стежити за ними, а що ви думаєте щодо кави? Можна ? Зрозуміло, що без цукру. Вивчаю мільйон різних дієт. Намагаюся знайти свою. Подружка порадила фільм «Цукор». Сказала після нього відразу легше стало позбавитися цієї залежності. Так що, я зараз приїхала на зйомку і поки будуть робити мейк , буду дивитися. Напишу обов'язково, як йтимуть справи далі. Як у вас справи? Як обстановочка?", - поцікавилася Седокова. Фолловери ж почали підтримувати Анну, а деякі давали їй поради з приводу дієт.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.