Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак цього разу співачка вирішила прорекламувати новий кліп свого колеги Олексія Потапенка та його групи Mozgi.

"Ненормальний скоро вийде кліп у групи Mozgi! Такі чумачечі пацани @realpotap @positiff @d.vadya_mozgi. Дуже чекаю", - написала Каменських і опублікувала фрагмент майбутнього кліпу Потапа.

Зазначимо, що на відео видно, як Олексій Потапенко приміряв на себе жіноче вбрання. Він постав перед публікою в блондинистій перуці і червоній сукні на бретелях на голе тіло. На відео можна побачити дату релізу нового кліпу – 19.10.2018.

Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на публікацію відео в обліковому записі Насті Каменських. Деяким воно сподобалося, а дехто навіть відписався від співачки з-за цього поста. Ось, що пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"З-за слова чумачечі відписався", "Чи вийде пісня «Попа, як у Кім?»", "Капєц", "Ти мене впізнаєш полюбе, я буду в футболці АТБ", "Який відстій", "Цікаво який це розмір сукні?", "Я дуже чекаю", "Потапчик, тобі шалено йде червоний колір", "Що за сексуальна блондиночка в червоному?", "Прикольно", "Дідусь Потап і пацани", "Потап просто вогонь".

Раніше повідомлялося, що тигриця Каменських похвалилася успіхом. Співачка опублікувала яскравий знімок в компанії, швидше за все, своєї команди, якій почала дякувати в підписі до фото.

"Моєму проекту NK ще немає й року, а ми вже так багато зробили. Зняли безліч відеокліпів з мільйонами переглядів, випустили різдвяний акустичний альбом і фільм на 4 мовах, днями презентували довгоочікуваний сольний альбом #NoKomments, реалізували міжнародний проект, представивши #Peligroso на головних Латиноамериканських каналах і радіостанціях! Україномовна пісня #Тримай грала для італійських слухачів на їх головній радіостанції Rai Radio. Спасибі за все це моїй #nkteam! І звичайно ж вам, дорогі шанувальники. Всі ми одна велика #NKfamily. Люблю вас безмежно", - написала Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим звабливим фото.