Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 36 років. Так, артистка виставила пікантне селфі в смугастому піджаку на голе тіло і заінтригувала незвичайним хештегом.

"💔#останемсядрузьями", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Чому серце розбите? 🤧", "Саме так потрібно носити чоловічі піджаки, дівчата🌚🌹", "Чому розбите серце?", "Невже буде прем'єра пісні 🙏🏻", "Коли вже вийде ця пісня ?🙏🏾", "це про Тілля?".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.