Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість випустила новий кліп на пісню "Fetish", де позувала в дуже сексуальних вбраннях. Так, артистка показала один з яскравих образів, позуючи в дощовику і мереживному ліфі.

"#Fetish time...", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не змогли пройти повз: "Спекотна жінка !!!", "Чудова!)", "Отето бюст", "Даша, ти мій ідеал......я тебе обожнюю!", "Бомба", "Амазонка!", "Даша ви прекрасні я вами завжди захоплювалася,ви ідеал💖Але чому у вас останнім часом личко на фото найчастіше таке наче ви або плакали або трохи набрякли.", "Взагалі ніі тільки не блондинка !!!!! Ні", "Колір волосся міг би бути яскравіше", "в чорному краще ✌😉".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.