Відома російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість з чоловіком вирушили в Пітер і виставили дуже пікантне відео. Так, артистка потерлася біля коханого чоловіка і стала опускатися все нижче.

"Моя любов до Санкт - Петербургу не помре ніколи! 🖤", - зізналася Водонаєва. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Відсмокчи ще для Інстаграма", "А по-моєму, це пошло .....", "то це було? 🤷🏻‍♀️😆якось безглуздо все виглядало🤦🏻‍♀️", "Вже не знає, як привернути до себе увагу ,скоро буде порно шоу ...🤣", "альона,звернися до фахівця.потім може бути пізно", "Руки і справді як у богомола)))))".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вигпіпд Man.

Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.