Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком з дітьми в Instagram. Нещодавно знаменитість позувала у дуже незвичайній фотосесії, звідки продовжує викладати масу знімків. Так, на останньому кадрі Кім оголилася, прикривши масивні груди руками і "заплакала" блискучими сльозами.

За кілька днів кадр набрав майже 2,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали розхвалювати масивні груди Кардашьян. Деякі навіть порівняли Кім з Шер та іконою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.