Відомий кіноактор Тімоті Шаламе почав зустрічається з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз - користувачі твіттера вражені.

Фанати зрозуміли, що у пари роман, коли побачили їхні спільні світлини в Нью-Йорку, де вони разом гуляли під дощем та поцілувалися. Тепер хтось засмучується, а хтось радіє, адже найбажаніший хлопець Голлівуду, здається знайшов свою обраницю долі.

Чутки про те, що між зіркою фільму «Назви мене своїм ім'ям» 22-річним Тімоті Шаламе та донькою відомого актора Джонні Деппа 19-річної Лілі-Роуз Депп пробігла іскра кохання, почали з'являтися ще на початку жовтня. Пару помітили разом в одному з нью-йоркських кафетеріїв.

Крім того, пару ще один раз бачили разом у місті, проте чутки про їх роман досі ніхто не підтвердив.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фанати припустили, що роман між молодими акторами міг початися на зйомках нового фільму The King ( «Король»). Адже у фільмі Тімоті Шаламе зіграє роль королівського сина Генріха V, а Лілі-Роуз Депп його дружину Катерину Валуа.

Нагадаємо, раніше Сумська показала кохану людину.

Українська співачка порадувала шанувальників спільним фото з коханим і подякувала їм за теплий прийом в Одесі.

І знову новини про улюбленицю української публіки – Ольгу Сумську! Буквально кілька днів тому фанати 51-річної актриси активно коментували її нове фото і вихваляли моложавий вигляд. А сьогодні, 13 лютого, у них з'явився ще один не менш цікавий – привід для обговорень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що дочка Джонні Деппа втратила ліфчик та совість.

Модель і дочка Джонні Деппа була помічена папараці в досить неохайному вигляді. Дівчина явно була в домашньому образі, до того ж вирішила не надягати під тонку футболку білизни. За що її і розкритикували фанати.

Також "Знай.uа" писав, про те, що колишня завадила Джонні Деппу відвідати масштабну кіноподію.

Джонні Депп повинен був представляти фільм "Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Ваальда", в якому зіграв головну роль, на презентації. Однак цього не сталося. Актор вирішив навіть побічно не перетинатися з колишньою пасією.