На YouTube з'явилося відео з інтерв'ю Cardi B американському журналу в стилі ASMR. У ролику рэперка намагається розслабити глядачів: шепоче, тре мікрофон і чіпає дерев'яну іграшку. Шанувальники вже заявили, що хочуть, щоб виконавиця щільно зайнялася ASMR.

ASMR - це неймовірно популярний рух на YouTube, який зародився кілька років тому. Сенс таких відео в тому, щоб максимально розслабити глядача, впливаючи на його слух спеціальними звуками, які повинні викликати приємні асоціації. ASMR-блогери шарудять пакетами і папером, шепочуть, постукують по клавіатурі і їдять що-небудь.

Cardi B пояснює у відео, що вона обожнює ASMR і постійно дивиться такі відео. Потім вона розповідає про свій кліп Bodak Yellow.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли вийшов Bodak Yellow, мені було цікаво, чи він стане моїм першим хітом. Так і вийшло. Він назавжди змінив моє життя, — розповіла рэперша.

Потім Cardi B починає м'яти пухнастий килимок, який видає приємні звуки.

Цей килимок дуже м'який і теплий… Мені від нього хочеться спати. Такий приємний… І такий теплий.

Під кінець відео Cardi B розповідає про свою дочку Кіару Сіфе, яка з'явилася на світ цього літа. А всі глядачі, які подивилися відео, вкладаються спати.

Нагадаємо, що відомі американські реп-виконавиці Нікі Мінаж і Cardi B влаштували дикий махач на вечірці журналу Harper’s Bazaar. Відомо, що захід проходив у рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше Знай.ua повідомляв, американська школярка на ім'я Мак веде звичайний канал на YouTube, де говорить пошепки, шарудить папірцями і стукає нігтями по упаковках. Але вона робить це з такими гримасами, що стала мемом в твіттері.

Також Знай.ua писав, напористі фотографи зловили Кайлі Дженнер на вечірній прогулянці з подругою.