Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка виклала зворушливе відео з маленьким сином Гектором і розповіла про все, що він любить. Варто зазначити, що артистка являється мамою трьох дітей: 13-річної Аліни, 7-річної Моніки і однорічного Гектора.

"Доброго ранку 🐥 Трохи повеселю вас ) Наше саме смішне слово, яке вимовляє Гектор - Автобус 🚌! Ну, там чомусь здається, що вимовляє😂 Воно в кінці відео ) Абсолютно обожнює всі Машинки ))
І я до сих пір дивуюся, які ж ми різні вже навіть народжуємося. Немає нічого у нього улюбленішого, ніж м'ячі і автопарк. Ну, все як і у будь-якого чоловіка. Я тут думала його в садок віддати на пару годинок, тому що він прям любить спілкування, а на вулиці тусуватися вже скоро буде холоднувато ☃️❄️☃️Як справи у ваших ? Розкажіть мені ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери почали відповідати: "Солоденький , рости здоровеньким маленька намистинка😘", "Гектор,зіронько,відразу видно,займаються з малюком,нових досягнень тобі малюк!❤️❤️❤️❤️❤️", "Який же Гектор красень😍🤤", "такий розумний! прекрасний!"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.