Зірка фільму "50 відтінків сірого" Джеймі Дорнан стане батьком втретє.

Нещодавно зірка "50 відтінків сірого" Джеймі Дорнан оголосив про те, що скоро його дружина Амелія Уорнер народить йому третю дитину. Артист радий поповненню в родині і повідомив журналістам, що мріє про велику сім'ю.

Джеймі завжди любив дітей і впевнений, що вони з дружиною не стануть зупинятися на досягнутому.

"Частина мене відчуває, що потрібно зробити перепочинок і заткнути дещо пробкою. Але, мені здається, у нас виходять чудові діти. Може бути, ми, якщо захоче моя дружина, будемо знову і знову заводити дітей, поки можемо", — поділився Дорнан в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втім, Джеймі завжди орієнтується в цьому питанні на свою дружину, так як саме вона виконує найважчу частину. Сам Дорнан весь свій вільний час присвячує дружині і дітям. І хоча після виходу трилогії "50 відтінків сірого" йому приписували роман з партнеркою по фільму Дакотою Джонсон, але артистів пов'язують виключно ділові відносини.

Раніше ми писали, що зірка "50 відтінків сірого" вперше заговорила про роман з солістом Coldplay.

28-річна Джонсон прикрасила собою обкладинку листопадового номера видання Tatler і розповіла про зйомки у відвертих фільмах і кілька слів про роман з Крісом, з яким намагається не афішувати відносини.

Так зірка еротичної стрічки "50 відтінків сірого", голлівудська актриса Дакота Джонсон, відкрила таємницю про роман з солістом групи Coldplay Крісом Мартіном. Про який заговорили ще минулої зими. Варто відзначити, актриса вперше прокоментувала стосунки з музикантом.

"Я не збираюся про це говорити. Лише скажу, що я дуже щаслива з ним", - зізналася зірка, однак більше про роман ні слова.

Відносини 28-річної Дакота Джонсон і 41-річного Кріса Мартіна преса обговорює вже майже рік, а закохані уникають відповідей на питання. Журналу Tatler першому вдалося розговорити актрису, яка знялася для обкладинки листопадового номера видання.

Нагадаємо, зірка "50 відтінків свободи" роздяглася для глянцю, фото 18+.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Анастейша Стіл розкрила свій секрет стрункості.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "50 відтінків сірого" вперше заговорила про роман з солістом Coldplay.