Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість зворушила шанувальників до сліз милим фото зі своїм нареченим Владом Топаловим.

У своєму пості вагітна на останніх термінах Регіна зворушливо привітала майбутнього чоловіка і батька своєї дитини Влада Топалова з днем народження. На фото Тодоренко злегка обіймає співака і мило посміхається, в той час як Влад тримає в руках гітару і дивиться в бік. Для фотографії закохані наділи теплі кофти – він сіру водолазку, вона – світло-коричневу в'язану кофту.

"Любий мій чоловік, сьогодні ти став старшим на цілий рік. Неймовірно мудрий, терплячий, теплий – тільки ти можеш приборкати таку, як я! Бути поруч з тобою – велике щастя. Я люблю тебе! Все інше скажу через пару годин. З Новим роком тебе, чоловік мого життя! З НАШИМ новим роком", - підписала знімок Регіна Тодоренко.

Шанувальники в захваті від такої ніжності й гармонії у Регіни і Влада. Вони залишають безліч компліментів і побажань майбутнім батькам.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже рада за вас. І вітання Владу. Нехай все виходить і мрії збуваються!", "Щастя вам! І нехай Бог береже вашу сім'ю", "Дуже багато теплоти в цьому фото. Любові вам і щастя!", "Затишні і милі. Щастя, любові і розуміння", "Які ви красиві, щастя вам!", "Дивишся на такі фото і здається, що любов існує", "З Днем народження чоловіка! Щастя, здоров'я, удачі, успіхів, любові, благополуччя і всього самого найкращого! Будьте щасливі", - пишуть фоловери в коментарях.

Нагадаэмо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.