Епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, в цей раз Водонаєва опублікувала у своєму Instagram чергове смішне відео, на якому вона цілує мийника вікон.

Так вийшло, що під час зйомок для російського журналу Панорама, коли Водонаєва позувала розсовуючи ноги, за її спиною з іншого боку скляної стіни з'явився мийник вікон. Модель не розгубилася і привіталася з працівником, продовжуючи розсовувати ноги перед фотографом.

"Зйомка для обкладинки журналу Панорама. Збентежили хлопця, який прилетів вікна помити. Я привітна до чоловіків. Неважливо, чи потрібна він в роботі людина чи незнайомий мийник вікон. Я посміхнусь сусідові, офіціанту, директору телеканалу або просто на вулиці до дідуся, який проходив повз. Я терпіти не можу гордовитих облич та сама такі «пики» строю лише на фотосесіях або в Instagram. В житті я чарівна і привітна. Ніколи не розуміла, в чому логіка тих дівчат, які при вигляді чоловіків зі своєї цілком симпатичної фізіономії будують "курячу жопу". Навіщо і кому воно треба? Я люблю, коли жінки посміхаються моєму чоловікові. І бурчу на нього вдома, якщо він не привітний з дівчатами, які вітаються з ним на заходах. Боїться мене, напевно. Але я вже сто разів казала: легкий флірт в рамках доброзичливості – це нормально! А ви що думаєте, читачі мої? Сьогодні хочеться дізнатися відповіді і чоловіків, і жінок. Поділяєте мою позицію? І якщо ні, чому?", - підписала відео Водонаєва.

Шанувальники посміялися над опублікованим роликом і почали обговорювати пост Водонаєвої. Під відео посипалася купа коментарів, в яких фолловери відповідають на питання епатажної моделі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, гола Водонаєва з чаркою довела фанатів до сказу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що збуджена Водонаєва зробила приємно Ані Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водонаєва роздяглася і показала свій бутон.