Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила прорекламувати фірму, в якій купувала собі пуховик.

На своїй сторінці Бузова опублікувала фотографію в сірому пуховику з хутряним капюшоном. У підписі до фото співачка вказала сторінку, на якій її підписники можуть замовити собі таку ж куртку. Зазначимо, що на фото Оля позує на сходинках в якомусь під'їзді. Крім довгого пуховика, на ній спортивні штани і кросівки. Цікаво, що навіть в такому повсякденному, навіть спортивному вбранні, Оля фотографується з зачіскою і яскравим макіяжем.

"Ніхто не зігріє так красиво і з любов'ю, як мої рідні @papa.brandoff. Їх асортимент і розмах вражає! З кожним роком сервіс все краще і краще. Доставка між містами у них теж швидше стала! А в Москві все можна приміряти в їх шоурумі в самому центрі на Луб'янці", - підписала фото Бузова.

Однак шанувальники не оцінили старань співачки, оскільки замовляти собі такий пуховик по кишені далеко не кожному. Але знайшлися і віддані шанувальники, які засипали Бузову компліментами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Може вистачить реклами? Чи ти вирішила на рік вперед все прорекламувати?", "Я теж помітила, що ти, Ольго, стала іншою! Такою теплою, вразливою, якось по-особливому ніжною", "Ти як завжди – модна і стильна", "Одяг як одяг", "Капець, скільки у неї вже цих речей", "Куртка м'ята", "Знову реклама", "Куртка не дуже", "З їх цінами на пуховики, дешевше зганяти в Туреччину і купити шубу там або навіть пуховик, парки так взагалі там дешевші в 4 рази", "У мене немає грошей купувати таку", "У когось зарплата менша, ніж ця куртка коштує", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Бузова потрясла ляхами в компанії спітнілих самців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.