Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертою чорно-білою зйомкою в облягаючому боді і колготах, зробленою українкою Сашею Самсоновою.

За 13 годин знімок набрав майже 1,4 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати тіло Кендалл. Деякі все ж обурилися, адже Дженнер все більше стає схожа на своїх сестер Кім і Кайлі, які не можуть прожити без пікантних кадрів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.