Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість вирушила на маскарад на честь Хеллоуїна в один з популярних столичних ресторанів, власником якого є Микола Тищенко. Так, артистка похвалилася незвичайним вбранням Мерилін Монро.

"That was fantastic Halloween night in @safe_restaurant !
Друзі @nikolaytyshchenko i @allabonya
Ви круті❤️🤘🏻😘", - подякувала за вечір Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Воскресла Монро.....😂", "Тут схожа на українську травесті-діву Монро, трохи грубуваті риси обличчя Вам зробили, проте, як завжди на висоті, гарнюща наша👍😊😘", "Підбита Монро? 🤛👊😅", "Леся, у вас кров на губах??? Ви не з'їли Яму😉😉😉😉😉😉", "Ну, що тут скажеш - ну, страшно ... красиві! 😉👍😂 Особливо наша Леся!".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.