Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Так, артистка позувала у чорному светрі, сидячи за столом, бажаючи всім гарного вечора.

"❤️ Теплого вечора!", - побажала шанувальникам Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Так,красуня,богиня. Але треба губки повернути свої природні. З ними Ані нам більше подобалася.", "Покажи свою лисину, перуку ми вже бачили", "Нічого не зрозумію Кароліна, що з твоїм ротом !? Якась стала інша .🌹🌹🌹 Розчаровувати не треба нас!", "Перука?", "Чому Ви носите перуку ? Або це система ? Невже волосся стало поганим ?", "Тут схожа на жабу".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.