Деякі зірки тримають своє особисте життя за сімома замками, а деякі не соромляться розповідати навіть про такий інтимний процес, як перший секс. Читай в матеріалі Clutch про те, як позбавлялися цноти перші красуні шоу-бізнесу.

Анджеліна Джолі

Мати шістьох дітей і посол ООН Анджеліна Джолі у свій час була тією ще відірвою. Вона втратила цноту в 14 років, при цьому дуже цікавим способом. Анджеліна розповіла, що взяла з собою у постіль до бойфренда ніж. Ось як вона коментує свої дії: "Під час сексу я хотіла відчувати ще більше, тому взяла в руки ніж і стала різати їм свого партнера".

Джессіка Альба

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Альба, як і багато дівчат, хотіла, щоб її перший секс трапився з партнером, якого вона по-справжньому любить. Коли їй було 18 років їй на шляху зустрівся актор Майкл Уетерлі, який зумів пробудити у юній дівчині особливі почуття. Актриса хотіла, щоб Майкл не кинув її після першого разу, але, на жаль, їхні стосунки так і не переросли у щось більше.

Періс Хілтон

Періс поділилася тим, що коли їй було 15 років, вона зважилася на секс зі своїм 17-річним хлопцем. На жаль, пара протрималася недовго.

Кім Кардашьян

Кім зважилася на перший секс з Ті Джеєм Джексоном (племінником Майкла Джексона) коли їй було 14 років. Вона поділилася тим, що коли розповіла про це мамі, вона порадила їй прийняти протизаплідні.

Сієнна Міллер

Сієнна втратила цноту в 16 років у себе вдома. Її мати поступилася парочці кімнатою після того, як дізналася про наміри дочки. Все ж краще, ніж дозволяти своєму чаду втрачати невинність на задньому сидінні машини.

Мадонна

Мадонні було 15 коли вона втратила цноту з хлопцем на ім'я Рассел. На той момент вона дуже пишалася собою, але зараз шкодує про таке рішення.

Нагадаємо, карколомні голлівудські зірки, які не займаються спортом.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Кім Кардашьян розповіла навіщо носить кілька комплектів білизни одночасно.

Також Знай.ua писав, про яскраві зоряні костюми на Хеллоуїн.