В американському штаті Луїзіана застрелили репера Young Greatness, справжнє ім'я якого Теодор Джонс.

Убивство сталося у Новому Орлеані. 34-річного музиканта застрелили перед одним з ресторанів міста. Про це повідомляє телеканал WWL-TV.

Теодора Джонса виявили з одиничним кульовим пораненням недалеко від свого будинку. Прибулі лікарі констатували смерть на місці.

Поліція оголосила в розшук автомобіль Джонса, викрадений з місця злочину. Пізніше машину знайшли.

Поліція поки не коментує мотиви злочину. Підозрювані не знайдені, згідно інформації, розшукуються двоє підозрюваних.

Друг загиблого, репер P Town Moe, розповів, що Джонс не був пов'язаний з криміналом - його хвилювали тільки музика і рідна донька.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Репер Young Greatness прославився в 2015 році, записавши композицію "Moolah". Сингл отримав золотий статус у США.

У 2016 році журнал Rolling Stone включив Джонса до списку "10 нових артистів, яких потрібно знати". Музичні журнали регулярно включали його в списку найкращих нових артистів.

Нагадаємо, 23 жовтня, під час зйомок кліпу біля озера Оканаган загинув відомий канадський репер Джон Джеймс Макмюррей.
Макмюррей був відомий своєю пристрастю до екстриму, він постійно у своїх роликах виконував різні небезпечні трюки. Цього разу 34-річний музикант мав пройтися по крилу легкого літака Cessna під час польоту. Однак, виконуючи трюк, Макмюррей не втримався.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Майамі посеред вулиці застрелили відомого репера з Флориди XXXTentacion (Джасім Дуейн Онфре).

Також "Знай.ua" писав, у Нью-Йорку вбили відомого репера Hollywood Play.