Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дуже дивні танці на чорно-білому відео. Так, знаменитість приміряла облягаючу чорну сукню. Варто відзначити, що далеко не всім шанувальником сподобався образ артистки.

"А ви приймаєте участь у конкурсі?", - прорекламувала плаття Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Жлобіха", "Страшна сукня", "Скільки це її вчили танцювати перед Євробаченням?...що зараз це викликає Шок.......рухи точно танці в сільському клубі💣💥", "Складки на сукні жахливо виглядають ", "Складки на сукні жахливо виглядають ", "Невдала сукня.Візуально зробила талію нереально вузькою.Як робот.А підплічники взагалі зводять мене з розуму.Як змінилися Ви ,Кароліна.Занадто зістарений образ.Ніби Вам під 50.Печаль в очах...Враження,що нічого вже не залишилося від колишньої світлої і променистої дівчини.".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.