Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантне селфі в дзеркалі. Так, артистка в короткій білій футболці оголила свої сідниці.

"#попакакуким #culocomokim #buttylikekim 🍑🍑🍑", - лаконічно підписала словами з пісні кадр Каменських. Фолловери не змогли пройти повз і почали розхвалювати фігуру Насті, однак були і ті, кому така відвертість зовсім не сподобалася: "Залишилося тільки ...пу показувати...👎👎👎на жаль", "Перебір", "Ну досить виставляти зад , це не дуже приємно", "Зовсім дамочка чокнулась 😁😁😁", "З мізками все гірше і гірше з кожним днем.", "Скільки можна свій пердак світити ? Хронічний недотрах?", "Ви раніше мені подобалися, але зараз ви перетворилися на вульгарну дівчину і викладаєте вульгарні фото. Таке враження, що ваш рівень інтелекту знизився, вибачте.", "Настя,що ти куриш????Або просто ідіотка????😳".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.