Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів спільним знімком зі старшою донькою Норт Вест в Instagram. Нещодавно знаменитість з дітьми вирушила відпочивати на Балі, звідки вже встигла виставити кілька кадрів. Так, Кім підібрала 5-річній малечі рожевий купальник, який дуже схожий на її власний.

"Знайшла знімок, який зробив на Балі @marcushyde", - похвалилася Кардашьян. За 17 годин кадр набрав майже 2,4 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від побаченого і почали розхвалювати ніжні образи мами і доньки. Були і ті, хто засудив Кім, адже на фото вона вийшла набагато краще за Норт.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більшою за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.