Хелловін - це найстрашніше свято року, у який прийнято згадувати про потойбіче. В честь цього свята українські зірки розповіли Clutch про те, з якою містикою їм доводилося стикатися в житті.

Артем Позняк

"Я їхав на машині з Дніпра в Київ. Переді мною буквально в 4-5 метрах їхав автомобіль. В якийсь момент він пригальмовує, загоряються стоп-сигнали і у світлі фар я бачу, як дорогу переходить дівчина в легкій світлій сукні. Водій перечекав, поки вона пройде, і поїхав далі. Я їду за ним, проїжджаю місце, де повинна була виявитися дівчина, але замість неї бачу пам'ятник, який у нас зазвичай ставлять на місцях ДТП".

Валерій Сараула

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Одного разу до нас за допомогою звернулася сім’ я, у якої з містичних причин згорів будинок. Коли пожежники приїхали, то не змогли встановити точку загорання. Один з них підійшов до шафи, на верхній полиці якої побачив книгу під назвою "Містика і магія в українському етносі XVIII-XIX століття". Виявилося, що цю книгу власниця придбала вже давно, та постійно її читала. Місце загоряння було саме в цій шафі. Збіг?".

Наталія Татаринцева

"Я почала займатися пілоном 8,5 років тому. Мій хореограф поставив мені перший конкурсний номер під музику з мюзиклу "Барон Мюнхаузен", де Женя на той час був солістом. Я переглянула відео з його виступом і подумала, що було б непогано познайомитися з солістом, а зараз ми одружені".

Михайло Присяжнюк

"Коли я вперше в житті зважився їхати святкувати Хелловін, у мене зламався автомобіль. Мені довелося викликати евакуатор і возитися з ним півночі. Але найцікавіше те, як вона містично полагодилась. Коли її привезли на евакуаторі до майстра, він її завів і запитав: "Ну, і що з нею?".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хелловін.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кайлі Дженнер показала перший костюмчик дочки на Хелловін.

Також Знай.ua писав, відомий супермаркет налякав покупців перед Хелловіном.