Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім новенький спортивний костюм.

Співачка сидить навпочіпки під парканом, при цьому закривши очі і підставивши обличчя сонячним променям. Для фото Настя одягла чорний спортивний костюм з яскравими помаранчевими вставками. Її волосся роспущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому в підписі до фото Каменських рекламує знижки в своєму магазині спортивного одягу.

"Хеллоуїн відмінний привід для нового костюма. Ні, не карнавального, а спортивного! А все тому, що сьогодні починається тотальний розпродаж всіх колекцій. Два дні на всі товари буде діяти страшно-велика знижка – 60%! Старт акції о 19:00. Не пропустіть. Ніякого жаху, тільки знижки і любов. PS: і я вже сумую за сонечком", - підписала миле фото Настя.

Шанувальники в захваті від нової фотографії у записі Каменських і почали засипати її компліментами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ти просто красуня, Настя", "Настя, ти що спиш?", "Сексуальна красуня, миленька і шикарна", "Киця засинає на ходу", "Тут на Дорофєєву схожа", "Настя, судячи з фото тобі потрібен не Хеллоуїн, а хороший відпочинок", "Спасибі NKsport! Дуже задоволена покупками (ціна-якість-супер)", "Я знав, що ти за Шахтар", "Красуня", "Мила", "Котик заснув на сонечку", "Ти така красива", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.