Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

На фотографіях Белла позує разом зі своєю темношкірої подружкою, тримаючись за руки. При цьому модель розкинулася на кріслі широко розставивши довгі ноги. На ній короткий темно-синій топ і такі ж коротенькі джинсові шорти. А на ногах білі кросівки.

Поряд з моделлю столик, на якому купа баночок і флакончиків з косметичними засобами. Схоже, дівчата весело провели час.
Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нові фотографії в записі всесвітньо відомої моделі. Багатьом такі витівки дівчаток дуже сподобалися, в коментарях безліч компліментів.

"Дуже гарно", "Найкрасивіша дівчина", "Я схвильований", "Улюблений стиль", "Люблю вас, дівчатка", "Чому, коли я сиджу так, мені кажуть, що я схожа на чоловіка?", "Закрийте ноги, будь ласка", "Дуже милі", "Ця поза вам не підходить", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дорога Белла, чому ваші джинси мокрі в "конкретній" області?", "Я така ж струнка, як і вона, тому я думаю, що я анорексичка", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Белла Хадід справила фурор на показі в Нью-Йорку. Мова йде про фотографії, зроблені під час показу MoschinoxH&M в Нью-Йорку і опубліковані в акаунті моделі в Instagram. На подіум Белла Хадід і дві її сестри – Джіджі і Анвар – вийшли в нарядах з нової колекції дизайнера Джеремі Скотта. Треба сказати, що Беллі дістався один з найбільш пікантних образів – у ньому дівчина більше нагадує пані в латексі. Як видно на фото, Белла Хадід пройшлася по подіуму в чорному обтягуючому платті з дуже відвертим декольте.

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.