Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів трепетними знімками дітей в Instagram. Так, знаменитість вирішила не сильно заморочуватися на Хеллоуїн і одягла сина і дочку в міні-версії костюмів зі скандального кліпу їх татуся Каньє Уеста "I love it". Втім, судячи з облич дітлахів, вони залишилися просто в захваті.

"I love it", - трепетно підписала кадр словами з пісні Кардашьян. За 10 годин серія знімків набрала 3,5 млн. лайків. Фоловерів ж розсмішили малюки. Так, шанувальники залишили безліч приємних і милих коментарів під постом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позировала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.