Репера Олексія Долматова, більше відомого, як Гуф, на корпоративі побив охоронець мільярдера Ігоря Сосіна.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відразу після виступу на дні народженні у 13-річного пасинка Сосіна репера відвели до підвалу клубу і побили. В результаті - зламане ребро і струс мозку. За що його б'ють, реперу не пояснювали. З'ясувалося, що VIP-школяра Славу Сосіна рознервував занадто короткий виступ і він викликав охорону.

Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Після побиття Долматов виявив пропажу великої суми грошей, яка була у нього з собою.

Після нападу Долматов відправився в поліцію у супроводі своєї дівчини, співачки Кеті Топурії.

Гуф також виклав в Instagram фото свого кривдника.

"На фото людина, яка мене била (перший) і його охорона. Якість не дуже, але все ж. Якщо ви упызнаэте кого-небудь з цих людей, напишіть в коментарях", - пыдписав фото Гуф.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фоловери його не знають, а от правоохоронці впізнали - це начальник служби безпеки мільярдера.

Сини Сосіна славляться буйною вдачею. Наприклад, два роки тому старший "прославився" після того, як убив свою матір в Казані. Суд направив його лікуватися.

Сімейка, звичайно, ще та.

Нагадаємо, в Одесі невідомі напали і пограбували 64 річного чоловіка-викладача, який є зіркою Youtube.

"Троє злочинців під залізничним мостом на вулиці Люстдорфська дорога штовхнули 64-річного чоловіка і відібрали велосипед".

У повідомленні йдеться про викладача фізики Павла Віктора, якого називають зіркою Youtube, адже канал має більше 130 тисяч підписників. Після нападу, 64-річному чоловікові довелося звернутися до медиків.

Нагадаємо, в одному з нічних клубів Москви побили російського репера Олексія Долматова, більше відомого за сценічним ім'ям Гуф

Як повідомляв портал "Знай.ua", українську зірку жорстоко побили серед білого дня, нелюди відібрали найцінніше.

Також "Знай.ua" писав, група невідомих жорстоко побила керівника молодіжного крила "Радикальної партії" Олега Ляшка, Ігоря Бєлова.