Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, яке було зроблено фотографами паризької редакції модного глянцю Vogue. Треба сказати, що фотосесія Ешлі вийшла ну дуже гарячою.

Так, на фотографії plus-size модель позує в образі селянки, яка з сапою в руці йде, мабуть, на город. При цьому Ешлі наділа спокусливу сукню з глибоким декольте і пікантним розрізом на спідниці. Фотог чорно-біле, тому неможливо визначити, якого саме кольору цей наряд. Фотографія знята як би в русі, і якщо б це було відео, користувачі побачили, як колишеться неприкритий бюст моделі на ходу.

Звичайно, шанувальники plus-size моделі не змогли пройти повз і були в захваті від такого жаркого фото. Користувачі почали засипати Ешлі компліментами в коментарях.

"Ти така чудова", "Дуже красива жінка", "Вона прекрасна! Ці кольори і її форма сенсаційні", "Справжня жінка", "Виглядає так, як ніби ваші груди збираються вискочити, але приємно", "Ешлі Грехем спрямовує нашу селянську фантазію", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дуже красива", "Чарівна", - пишуть захоплені фоловерів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ешлі Грехем запакувала принади у модну білизну. Модель опублікувала у своєму Instagram нове фото в сексуальній нижній білизні зі своєї чергової колекції. На знімку модель позує в чорному комплекті з квітковим принтом і мереживними вставками. Гарний бюстгальтер вигідно підкреслює пишні груди Ешлі, а трусики приховують всі недоліки фігури. Але, треба визнати, що не обійшлося і без фотошопу, яким віретушували всі складочки і целюліт на тілі моделі.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.