Відома бельгійська модель Стелла Максвелл, яка вже три роки є ангелом Victoria’s Secret часто радує шанувальників сміливими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Дівчина не соромиться демонструвати фоловерам свої ідеальні форми, а також показує фото з показів і закулісся підготовки шоу білизняного бренду.

Так, в цей раз Стелла поділилася фотографією, яку вона зробила в дзеркало в гримерці. На знімку модель скинула з плечей білий халат і продемонструвала яскравий жовтий мереживний купальник. Це міні-бікіні, як можна помітити, ідеально сидить на стрункій фігурі дівчини. При цьому вона розпустила волосся, а на її обличчі майже немає макіяжу. У підписі до фото модель розповіла, що активно готується до шоу Victoria’s Secret, яке відбудеться через 5 днів.

Зазначимо, що Стелла Максвелл – затребувана топ-модель, яка підкорила своєю красою іменитих дизайнерів. З 2015 року є "ангелом" брендової компанії нижньої білизни Victoria’s Secret. Зріст дівчини становить 175 см, вага – 53 кг, параметри фігури – 81-58-84 см.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стеллу запросили на кастинг, коли вона вчилася в університеті. Але дівчина воліла спочатку закінчити навчання, і вже потім зайнятися кар'єрою. З модельного агентства Стелла відразу відправилася в салон краси зробити коротку стрижку. Цим ходом вона на себе звернула увагу роботодавців. Коротке світле волосся виділило дівчину серед інших моделей. Незабаром вона засвітилася в журналах ELLE (Італія, Тайвань), VOGUE (Японія), MARIE CLAIRE, GLAMOUR, PUMA. Крім іншого, знімки Стели з'являлися в рекламах світових брендів.

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret показала стрункі ніжки всьому Нью-Йорку, подивіться і ви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret перетворилася в травесті-діву і похитнула впевненість геїв.

Також портал "Знай.uа" писав, що ангел Victoria's Secret показала пікантний костюмчик до Хелловіну.