Жінка у сучасному світі повинна вміти робити та поєднувати багато речей. Виховання дитини, робота в будинку, кар'єра – це далеко не все, чим займається молода мама. Українська співачка Ольга Цибульська щиро розповіла про своє ставлення до материнства.

Про це повідомляє 24 канал.

Тема материнства для Цибульської є дуже близькою, адже співачка разом з чоловіком виховує 3-річного сина Нестора.

Оля Цибульська вирішила пояснити та дати відповідь на актуальне запитання, чому жінкам не варто соромитись того, що вони наймають на роботу няню.

"Нащо ти дитину народжувала, якщо залишаєш на няню? Ти ж мати!" Той факт, що няня дає тобі можливість бути мамою, а не блідим зомбі, наше суспільство не бере до уваги. Молода мама і так постійно переживає: "Чи достатньо я хороша?" А почуття провини перед дитиною найсильніше! І на нього намагаються давити... Безкінечно! Ну, або поки дитина не виросте,
– висловила свою думку Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артистка стверджує, що вже давно минули ті часи, коли жінки кип'ятили пеленки, а дітей взагалі народжували в полі. Тому жінка переконана, що звертатись за допомогою до няні або ж чоловіка – це зовсім не соромно.

"Хороша мама – це щаслива, реалізована і здорова! Дівчата, будь ласка, не намагайтесь тягнути все на собі! Відчуваєте, що потрібна допомога – не бійтесь її просити в чоловіка, в батьків, родичів чи друзів, якщо є можливість – помічниця по дому теж варіант! У мене їх 2, і я не уявляю, де б брала сили бути мамою, якби не мої феї. Ви потрібні своєму малюку в адекваті", – стверджує українська співачка.

Нагадаємо, раніше покоївка-пустунка Цибульська влаштувала бардак у будинку відомого телеведучого: відео.

Відомо, що знялася у відео сім'я телеведучого Григорія Решетника. Всі, хто вже встиг оцінити новинку співачки, не зупиняються коментувати хіт.

На цей раз Ольга Цибульська відкрилася зовсім з іншого боку. У новому відеокліпі "Дівчинка", який вже є у відкритому доступі ведуча і співачка виконує роль покоївки. Їй вдалося створити образ скромної покоївки, яка працює в заможній родині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що "треба одягати замість бюстгалтера": Цибульська розповіла, як збільшити жіночі принади.

Також "Знай.ua" писав, про те, що Монатік приголомшив радісною новиною.