Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони з Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала архівне фото зі своєї молодості, на якому позує в купальнику.

Так, на архівній фотографії супермодель позує біля відкритих дверей фургона. При цьому на ній один тільки золотистий купальник-бікіні. Хайді зухвало дивиться в камеру, тримаючись за дверцята автомобіля. Її волосся з об'ємний начосом, що було типово для того часу, розпущене. 45-річна модель не вказала, коли саме було зроблено це фото, але йому явно більше двох десятків років.

Шанувальники не змогли обійти увагою таке гаряче фото улюбленої моделі. Вони взялися коментувати нову публікацію на сторінці Хайді Клум, засипаючи її компліментами. Багато заявили, що модель майже не змінилася з того часу.

"Хайді, виглядала приголомшливо тоді, як і зараз", "Вишукана краса", "Виглядає як 80-ті", "Виглядає як Клаудія Шиффер", "Ти все одно виглядаєш приголомшливо", "Це, ймовірно, справжня засмага", "Просто чудова забавна мила дама", "Хайді Клум – найкраща жінка на землі", "Коханий ангел", "Подумала, що вона Клаудія Шиффер", "Ви виглядаєте так само!", - пишуть захоплені шанувальники і залишають десятки тисяч лайків під фотографією моделі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Хайді Клум показала фото в бікіні, яке зводить з розуму. Цього разу модель опублікувала архівне фото з своєї молодості, на якому позує в купальнику. На знімку Хайді Клум для модного глянцю, вона стоїть в телефонній будці і тримає біля вуха трубку, як би розмовляючи по телефону. При цьому на ній яскравий зелений купальник, який відкриває на огляд громадськості спокусливі груди. На голові моделі пишний розпатланий хвіст, який був модний у ті часи, а на обличчі легкий нюдовий макіяж. При цьому Хайді не дивиться в камеру і злегка відкрила рот.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.