Українська група ТНМК презентувала приголомшливий кліп на нову пісню "Ангели", а також анонсувала вихід міні-альбому, який можна буде почути вже 23 листопада.

Над кліпом працювала відомий український режисер і дизайнер Ольга Навроцька. За її словами, історія ролика бере початок у одному з її інді-фешн фільмів "Inseparable" (Нерозлучні), який влітку 2018 року мав величезний успіх на фестивалі в Каліфорнії.

"Спочатку була музика, яку написав Фагот. Потім з'явилася ідея для фешн-відео. Потім слова пісні і, нарешті, кліп для ТНМК. Я побачила сцену, яка викликала у мені змішані почуття... Це був поцілунок ангела і демона. Я раптово усвідомила, наскільки близькі стосунки пов'язують добро і зло в нашому світі і зрозуміла, що вони нероздільні. Для мене це історія про внутрішню боротьбу. Про прийняття темної сторони життя", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Режисер також додала, що головним символом відеокліпу стала сова, оскільки в різних країнах сов трактують по-різному.

"В цьому їх сила! Сови – не ті, ким здаються нам", - підкреслила вона.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська презентувала свій новий кліп, який присвятила своєму другові Андрію Кузьменко. Під роликом в мережі повідомляється, що ідея створення цієї роботи належить самій артистці і її подрузі Ользі Навроцькій. На думку знаменитостей, цей кліп допоможе сказати Кузьмі те, чого він вже ніколи не зможе озвучити. Відео Могилевська виклала на Youtube.

Також раніше ми писали, що популярна українська співачка рудоволоса красуня Світлана Тарабарова всього місяць тому народила первістка від свого чоловіка і продюсера Олексія Бондара. Але тепер артистка вирішила повернутися до активної діяльності.

Так, на сторінці Тарабарової в Instagram з'явився фрагмент нового кліпу, а цілком нову відеороботу співачки і композитора можна подивитися на офіційному каналі в YouTube. Треба сказати, що кліп на пісню "Ти особливий" вийшов дуже ніжним і світлим.

Нагадаємо, розпусна Гросу презентувала психоделічний кліп.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Могилевська присвятила чуттєвий кліп Скрябіну.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що Діма Білан вдарився в СРСР, фанати вимагають пояснень.