Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в дивному вбранні.

Так, на знімку співачка постала перед шанувальниками у довгій теплій сірій туніці, леопардових лосинах і утепленій джинсовій курточці. На ногах артистки білі кросівки зі шкарпетками. Волосся Настя розпустила і позує з рукою біля обличчя, на якому майже немає макіяжу. Фотографію Настя не підписала, залишила лише кілька хештегів.

Шанувальникам знімок сподобався, але деякі зробили зауваження Каменських, що її вбрання дивне.

"Класна куртка", "Наряд творчої людини", "Убийте її стилістів", "Леопардові", "Настя, дуже добре виглядаєш", "Все далі і далі, мода жене нас у минуле", "Така простенька, гарненька, природно красива відьмочка", "Незаконно бути такою гарною!", "Прикид просто пипец. Це коли хотіла бути модною і накидала на себе більше одягу, але вийшло таке собі", "Що за жахливий прикид?", "Красуня", - пишуть фоловери у коментарях під фото Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Каменських після Хеллоуїна "заснула" під парканом. Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім новенький спортивний костюм. Настя сидить навпочіпки під парканом, при цьому закривши очі і підставивши обличчя сонячним променям. Для фото Настя одягла чорний спортивний костюм з яскравими помаранчевими вставками. Її волосся розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому в підписі до фото Каменських рекламує знижки в своєму магазині спортивного одягу.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.