Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони зі Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Ще вчора модель блищала перед фолловерами у відвертому чорному боді, яке оголило стрункі ноги, як вже сьогодні вона вбралася в дивну "екіпіровку".

Так, в цей раз Хайді Клум опублікувала фото, на якому позує стоячи в дерев'яному будиночку і бажає всім доброго ранку. На моделі все бежеве – вільні брюки, тепла кофта, а зверху довгий теплий кожух. На ноги зірка взула черевики на шнурках, які за кольором збігаються з усім іншим.

Волосся Хайді розпущене і спадає на плечі, одну руку вона тримає в кишені штанів, а другою впирається в дверний проріз і притримує кожух. У підписі до фото модель написала "Добрий ранок" німецькою мовою. А шанувальники почали коментувати нове фото в акаунті своєї улюблениці. Багато з них засмучені, що після спокусливого суботнього знімка в чорному боді, на якому Хайді продемонструвала стрункі ноги, тепер вона все це приховала під одягом.

"Доброго ранку, люба Хайді. Бажаю вам приємної неділі", "Красиве пальто", "Навіщо ці речі, які покривають ваше тіло і ноги?" "Ваш новий стиль зараз "дідусь" чи щось в цьому роді?", "Чудовий зимовий стиль", "Ти особлива, я тебе люблю", "Дуже симпатичне вбрання", "Навіщо сховала довгі ніжки в цей одяг?", "Красуня", "Як завжди, красиво і сексуально", "Хайді, ви чудово виглядаєте", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Хайді Клум блиснула стрункими ніжками у відвертому боді.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.