Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. Так, у соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію в розкішному білому платті, яке обтягує пишне тіло моделі.

На фотографії Кім позує стоячи у холі готелю, в якому проходила церемонія нагородження Gift Of Life Impact Award. Модель похвалилася шанувальникам, що отримала нагороду за донорство. Для церемонії Кардашьян вибрала спокусливий образ – вона одягла білу сукню з глибоким декольте, яка підкреслює широкі стегна і сідниці моделі. Довге волосся світської левиці зібране зверху і спадає їй на плечі. На обличчі Кім природний непомітний макіяж, вона не дивиться в камеру.

"Минулого тижня я була удостоєна честі отримати нагороду «За дар життя». Я була так вдячна, що стала донором кісткового мозку для одержувачів трансплантації! Так легко стати донором і врятувати чиєсь життя", - підписала знімок модель.

Шанувальники в захваті від такого ніжного і вишуканого образу Кім і засипають її лайками і компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Добра справа. Кім, ви краща, ніж більшість ваших ненависників", "Гарна робота, дорога, що ви когось врятували", "Ти виглядаєш приголомшливо. Так чудово і красиво. Кім, ми так раді за тебе", "Прекрасна фігура", "Якщо ви отримали нагороду за те, що були донором кісткового мозку, то у вас дійсно добре серце", "Унікальна, чарівна і красива леді", "Ти дуже гарна в цьому платті", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.