Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість показала фотографію зі спортзалу, чим змусила шанувальників хвилюватися, адже їй ось-ось народжувати, а вона постійно працює, ще й ходить в спортзал.

Так, на знімку Регіна сидить на шпагаті в спортзалі і фотографує себе в дзеркало. На ній чорні лосини і сіра вільна футболка, а волосся зібране ззаду і трохи розпатлане. При цьому Тодоренко сперлася на величезний м'яч для фітнесу. Шанувальники зазначили, що у вагітної телеведучої дуже стомлений вигляд, а на обличчі зовсім немає макіяжу.

"Якщо б ще 2 роки тому мені поставили запитання: «Що ти вибереш: 1. 24/7 працювати 2. Створювати сім'ю», я б відповіла, гордо піднявши голову: «ПРАЦЮВАТИ ЦІЛОДОБОВО» Адже я – супержінка, яка готова пахати за десятьох без перерви, адже я можу бути одночасно у двох містах, адже я можу обходитися без їжі і води стільки, скільки цього потребуватиме зйомка, а сім'я - це легко. Не тут-то було. Тільки зараз я потроху усвідомлюю, що сім'я – це в якомусь сенсі теж робота 24/7, а супержінка – та, що вміє філігранно поєднувати сім'ю і роботу. Чи існує така? Більшість моїх гостей в шоу #ПятницаСРегиной прагнуть до досконалості або зовсім близькі до цього. У кожної з них є своя формула маневрування вдома і на роботі. А поки я в пошуках цієї формули. Скажіть мені, будь ласка, скільки годин на день ви витрачаєте на відносини-сім'ю, скільки на роботу, скільки на себе кохану?", - підписала фотографію Регіна. А шанувальники в коментарях почали сварити Тодоренко за те що вона багато працює і відповідати на питання.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.