Український тенісист Олександр Долгополов спробував себе у ролі фотомоделі.

Екс-перша ракетка України Олександр Долгополов знявся в стильній фотосесії. На знімках в декількох образах він позує на фоні дорогого спортивного автомобіля, інформує Xsport.

Відзначимо, що 30-річний тенісист займає 299-у сходинку в рейтингу ATP.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В мережі люди позитивно відреагували на нову фотосесію тенісиста: "Дуже спокусливий чоловік", "Схожий на Діму Білана трохи", "Рішучий, стильний чоловічок, за такого можна заміж", "Відразу видно - чоловік-кремінь".

Раніше ми писали, що знаменита американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, отримала нагороду від видання Adweek за досягнення при створенні особистісного бренду.

Серена Вільямс потрапила на обкладинку Adweek, присвяченого кращим брендам року.
За словами Вільямс, вона стикалася з дискримінацією за статевою ознакою, і кольору шкіри, а також призналась, що дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки.
Також ми писали, що перша ракетка України Еліна Світоліна, яка виграла Підсумковий турнір WTA, стала другою за кількістю перемог на хардовому покритті в сезоні 2018 року згідно підсумковій статистиці WTA.
Так, за кількістю перемог у цьому сезоні перше місце зайняла тенісистка з Білорусії Аріна Соболенко (35 виграних матчів).
На другому місці - Еліна Світоліна (33 перемоги). Крім того, наголошується, що серед першої п'ятірки дівчат Світоліна має найменшу кількість поразок на харді – 10 програних матчів.

Нагадаємо, після перемоги на Підсумковому турнірі WTA Світоліна відправилася у відпустку на Мальдіви.

"Безумовно, це моя найбільша перемога і дуже приємно, що я завоювала її саме тут, в Сінгапурі. Це прекрасне місто, щоб приймати Підсумковий турнір, але він проводиться тут в останній раз. Так що я буду з нетерпінням чекати можливості захистити свій трофей в Шеньчжені в наступному році".

Нагадаємо, Серена Вільямс знялася з престижного турніру в Пекіні і прийняла рішення достроково завершити нинішній сезон.

Як раніше передавав портал Знай.uа, Притула поділився надзвичайно рідкісним фото, на яке так довго чекали шанувальниці.

Також раніше портал Знай.uа писав, що переможниця US Open підпише унікальний контракт.