Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новими фотографіями в соціальних мережах. Нещодавно зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram пікантний знімок, від якого неможливо відірвати погляд.

Так, на фотографії Ольга позує в суцільному, але дуже пікантному купальнику кольору морської хвилі. Моря на цьому знімку не видно, однак, Куриленко точно десь на відпочинку, а на її обличчі блаженна посмішка. Ольга лежить на широченному шезлонгу, який більше нагадує ліжко, десь на пляжі. Вона витягла довгі стрункі ноги, розкинула руки і дивиться в камеру.

У підписі до цієї милої фотографії в купальнику Ольга Куриленко написала: "Це моя посмішка, коли я розумію, що це субота". Шанувальники голлівудської актриси зі всього світу не залишилися байдужими до такому пікантного знімка на її сторінці і почали коментувати публікацію зірки.

"Ти така красива. Привіт з Китаю", "Гарних вихідних", "Так красиво і сексуально", "Оля дуже мила дівчина", "Ти чудова!", "Така гаряча", "Відпочиньте, нехай ваші турботи змиваються. Майте благословенний день відпочинку", "Ви дуже красива дівчина!", "Яка розумна красива жінка. Ти змушуєш мене посміхатися", "Ти виглядаєш такою приголомшливою і красивою", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська дівчина Бонда показала ідеальний макіяж вихідного дня. Ольга Куриленко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram чудне селфі з ідеальним макіяжем. Актриса використовувала чорну підводку для очей, ніжно-лілові тіні і туш. На губах ледь помітна помада. Цей легкий мейк надає зірці природності і чарівності.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що з такого міста треба тікати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.