Популярна українська співачка Наталія Могилевська продовжує дивувати фанатів новими фото в Instagram.

Так, Могилевська опублікувала знімок, на якому вона прийняла цікаву позу і з'явилася без макіяжу в домашньому стилі. Співачка порадувала шанувальників дивною зачіскою і чарівною посмішкою.

Фанати не стали проходити повз і тут же почали нахвалювати зірку, всіляко наголошуючи, що вона добре виглядає. Однак, деякі користувачі мережі подібної думки не розділили і заявили, що жінка виглядає втомленою і вона навіть дещо погладшала.

Могилевська інтимне фото
Могилевська інтимне фото

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український танцюрист і постійний гість розважальних шоу Влад Яма напередодні нового ефіру "Танців з зірками" поділився архівних знімком з однією з перших партнерок на паркеті. Фанати танцюриста заявили, що дівчинка дуже сильно схожа на Потапа. Фотографію Яма опублікував в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Наталя Могилевська презентувала свій новий кліп, який присвятила своєму другові Андрію Кузьменко. Під роликом в мережі повідомляється, що ідея створення цієї роботи належить самій художниці та її подрузі Ользі Навроцькій.

Нагадаємо, просто шикарна: Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".

Як повідомляв Знай.uа "не може прийти в себе": як донька Кузьми Скрябіна пережила трагедію.

Знай.uа писав, Наталя Могилевська: від хуліганства до жінки-лідера, біографія і факти.