Відомий американський музикант Каньє Уест пожертвував $150 тисяч сім'ї Джемела Робінсона, якого застрелив поліцейський. Репер вніс пожертвування через сторінку GoFoundMe.

Темношкірого охоронця в листопаді 2018 року в барі передмістя Чикаго застрелив поліцейський. Трагічний інцидент стався на зміні, коли він понаднормово працював охоронцем.

26-річний Джемел Робінсон працював охоронцем у барі, він взяв додаткові зміни для того, щоб заробити більше грошей і купити різдвяні подарунки дружині і 9-місячному сину. Він зупинив озброєного злочинця і повалив його на землю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Однак офіцер поліції, який прибув на місце злочину, не розібрався в ситуації і застрелив Робінсона. Свідки шокуючого випадку повідомляють, що Джемел був одягнений в простий чорний одяг, за яким було зрозуміло, що він працівник закладу, охоронець.

Мати вбитого Джемела подала позов проти поліцейського, а також зажадала відшкодування шкоди. Каньє Уест десять разів вніс 15 тисяч доларів за реквізитами на сторінці GoFundMe, присвяченій пам'яті Робінсона.

Таким чином, репер вніс повну суму (150 тисяч доларів), яка була кінцевою метою краудфандингу. Завдяки іншим благодійникам сума пожертвувань пізніше зросла вдвічі.

Відомо, що в останні роки в США збільшилася кількість акцій протесту і громадських дискусій проти вбивства поліцейськими темношкірих громадян.

Нагадаємо, Кардашьян попалася на гарячому з голим красенем. Кім Кардашьян посотрудничала з культовим фотографом і режисером, і ось що з цього вийшло.

Як повідомляв Знай. ua, Кардашьян показала зворушливе фото Каньє Уеста. Кім Кардашян зворушила мережа фотографією щасливого чоловіка.

Знай. ua писав, що по дому Каньє Уеста відкрили вогонь. Репер потрапив під обстріл під час зйомок кліпу.