Знаменита німецька супермодель Хайді Клум, яка в образі Фіони з Шрека підкорила вечірку на Хелловін, активний користувач Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Так, в цей раз модель опублікувала гаряче фото топлес.

На фотографії 45-річна Хайді Клум позує лежачи на надувному матраці у вигляді метелика, який плаває по воді. Для фотографії супермодель зняла все, крім смугастих трусиків. Голі груди зірка скромно прикриває однією рукою, а другою торкається розпущеного волосся на голові. На очах моделі сонцезахисні окуляри.

Шанувальники в захваті від такої спекотної фотографії супермоделі, від того, що вона не соромиться позувати майже голою, а їй вже давно не 20 років. Тим не менш, Хайді Клум є що показати – супермодель у відмінній фізичній формі, а на її животі видно прес. Зазначимо, що менш ніж за добу фотографію лайкнули майже 160 тисяч користувачів, а коментарі залишили близько тисячі людей.

"Те, як вона доглядає за собою в цьому віці, викликає захоплення. Вона виглядає приголомшливо. Хай благословить вас Бог, Хайді Клум", "Метелики, що пурхають вільно, завжди свято для очей", "Хайді, скажіть будь ласка, де я можу купити такий повітряний матрац?", "Хайді, можливо, ви вже гарячіша, ніж Адріана Ліма", "Завжди приголомшлива Хайді, ти така гаряча", "Ти такий сексуальний ангел", "Ти занадто сексуальна", - пишуть захоплені фоловери у коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Зазначимо, що вже не вперше супермодель демонструє оголене тіло підписникам. Раніше Хайді Клум публікувала гаряче фото в сміливому чорному боді. На знімку модель позує на кріслі в спокусливому чорному боді. Цей наряд дозволяє шанувальникам розглянути не тільки пружні груди Хайді, але і стрункі ніжки. Волосся моделі розпущене і спадає на обличчя, крізь нього вона дивиться в кадр.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18.

Як повідомляв "Знай.uа", бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла.

портал "Знай.uа" писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці.