Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Ще недавно Боня ніжилася на піску Мальдівів, як тепер показала нове фото вже з Абу-Дабі, що в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Так, на фотографії модель позує біля води біля двох величезних пасажирських лайнерів, які пришвартовані біля причалу. На знімку Боня стоїть в світлому вбранні – довгій спідниці і короткому топі на бретелях. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Вікторія сфотографована в повний зріст.

У підписі до фотографії вона написала: "Завтра буде основна гонка! Сьогодні я спала до переможного після перельоту... Хто любить гонки, признавайтесь?". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує жінку за такі відверті фотографії.

"Красивий вигляд ззаду", "А мені дуже подобається образ, прямо дух захоплює", "Мене послухала і помчали у Дубай?", "Нареченого шукає", "А чому б не поважати звичаї і традиції ОАЕ? Ось у Кадирова так всі дівиці-селебріті терміново "зачехляются", "Втягнула живіт", "А що з обличчям? Передоз?", "Фотка офігенна", "Ось це фото супер", "Мін*ти власникам яхт робить за єврики", "Супер фото", - пишуть фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.