Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала гарячий кадр, сидячи на сцені з мікрофоном. Так, артистка виставила напоказ розкішні груди в маленькому топі і поділилася планами на життя.

"Останнім часом я взяла якийсь дуже серйозний темп руху вперед. Іноді мені навіть складно, а ви знаєте, яка я витривала 😂 Але так хочеться все встигнути. Жадібно вдихати це життя. Поставити нову програму. Дати мільйон концертів. Заробити багато грошей. Купити нарешті квартиру. Поставити міцно дітей на ноги. Кохати шалено і, нарешті, нескінченно і взаємно. І залишатися вільною. Програма максимум включена ❤️ Спасибі, що йдете по цій дорозі зі мною 🙏🏼", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "красиві очі", "😍Шикарна!", "Ох, Анно, ви просто СІК 👍❤️", "Дуже красива ❤️🔥😘", "Елегантна сексуальність😍👍".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.