Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прислухатися до порад фанатів і розсілася на шпагаті в снігу в чому мати народила. Так, артистка прикрила сором банним віником, ну і утеплила голову шапочкою у формі жолудя.

"В пекучу спеку й холоднечу. Всім, хто нудьгував по фірмовому шпагату, присвячується", - похвалилася Волочкова. Фолловери залишилися шоковані: "Однажны, в студеную зимнюю пору, Настюха примерзла пиzдою к забору", "Годувальницю відморозиш:(", "Я на Півночі була, золото копала. Якщо б не моя пиzда, з голоду пропала", "А шапка навіщо? В голові вже все давно відмерзло, а пісюн для роботи ще знадобиться!", "Коли вже буде фото з вінком в попі?", "Настюха вставай швидше, а то відморозиш свою лунку".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.