Серіал "Гра Престолів", що полюбився усьому світові і був знятий за легендарною сагою Джорджа Мартіна, "Пісня Льоду і Полум'я", добігає кінця. Восьмий сезон, якого з таким нетерпінням чекають шанувальники, обіцяє стати фінальним. Це не може не засмучувати багатомільйонну аудиторію любителів битв, драконів і інтриг, які ми спостерігали протягом кількох років з моменту виходу першого сезону. І всім нам буде не вистачати улюблених персонажів. Однак автори серіалу обіцяють: восьмий сезон буде неймовірно видовищним, кінематографісти гідно завершать історію, за якою ми стежили, затамувавши подих.

Так, офіційно представлений тизер останнього сезону "Гри Престолів" від НВО. У ролику показано, як стикаються хвиля холоду, яка заморозила дракона, і вогонь, що поглинає статую лева.

Першу серію останнього сезону саги ми побачимо в квітні 2019 року. Відеоролик, покликаний подражнити аудиторію і підігріти її очікування вийшов лише в четвер, 6 грудня, (тобто, тільки вчора), проте його переглянуло вже більше півтора мільйонів чоловік. Під відео з'явилися 75 000 лайків і понад 5000 коментарів, і це число продовжує зростати. А це означає, що інтерес публіки до Гри Престолів не згасає, незважаючи на те, що деякі злі язики стверджують, що серіал нібито "скотився" і став комерційним.

Свою епічність "Гра Престолів" не втратила, і ми пропонуємо вам переконатися в цьому особисто.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Гри Престолів" перетворилася до невпізнання, популярність переросла у хворобу.

Зірка "Гри Престолів" Мейсі Вільямс вирішила поекспериментувати з власною зовнішністю, проте не всі шанувальники оцінили її вибір.

Наголошується, що дівчина постала перед шанувальниками у новому образі, який сподобався далеко не кожному.

зокрема, вона відвідала фестиваль журналу ELLE, який проходив в Лондоні. Там вони разом з іншою зіркою Ліною Хіді відзначилися досить неоднозначними заявами.

Нагадаємо, Джон Сноу розбив серце мільйонам фанатів: найгірша новина за всі сезони.

Підкорив серця мільйонів Кіт Харінгтон, виконавець ролі Джона Сноу, повідомив шанувальникам "Гри престолів" сумні новини. В наступних спін-оффах, приквелах і продовженнях серіалу його більше не побачать.

Також ми писали про те, що загиблі персонажі "Гри Престолів" воскреснуть у секретній серії - цього не покажуть по телевізору. Творці популярного серіалу зняли спеціальний епізод, який не покажуть по телевізору.