Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова відзначилася скромністю і зворушливістю свого поста. Артистка виклала дві фотографії з дочкою Аліною та привітала її з Днем народження. Так на першому фото Анна з дочкою позують десь на стадіоні. І якщо Сєдокова скромно одягнена в закритий спортивний одяг, то її дочка в яскравій толстовці, ще й скривилася на знімку.

На другій фотографії Анна позує теж у скромному одязі з шарфом на голові. Поряд з нею хтось тримає на руках маленьку крихту Аліну в яскравому рожевому костюмчику. У підписі до цих фотографій Анна Седокова написала довгий пост з привітаннями дочки, якій виповнилося 14 років.

"Доню, З Днем Народження. 14 років тому ти з'явилася, як вихор і повністю змінила моє життя та хід історії. Ти така маленька ще для мене, а стільки у тебе вже було в житті, що можеш написати книгу. Ось тобі 14 років, а це означає, що через пару років тобі вже 16. Це ж уже зовсім близько. Твоя сім'я тебе дуже любить і завжди поруч! Я завжди тебе підтримаю (ну, якщо це не курити, пити, гуляти, ледарювати, не читати, нічого не робити, не гуляти з собаками, не займатися з братом і сестрою, не прибирати). Загалом, я розумію, що у мене до тебе досить довгий список і ти героїчно з ним борешся, залишаючись найкращою донькою, про яку тільки можна було мріяти. З Днем Народження, Моя Кохана Дівчинка. Пробач за дитячу фотку", - написала Сєдокова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".