Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як прикрасила будинок до зимових свят. Так, артистка завісила хороми і ділянку поруч розкішними золотими гірляндами, однак сама чомусь похитувалася, вихваляючись обновками. Шанувальники відразу ж припустили, що Анастасія вже встигла "відзначити" хороше завершення вихідних або ж одягла взуття на дуже високих підборах.

За 19 годин ролик з рекламою набрав майже 125 тис. переглядів. Волочкова також тонко натякнула, що у неї, що не день - то свято, давши фоловерам безліч приводів для жартів:

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.