Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила сильно "хайпанути" на скандалах з екс-коханцями і чоловіками, які так і не змогли завоювати її серце. Так, артистка створила власний канал, щоб спростувати всі чутки: і про роман з охоронцем, якого та поцупила з сім'ї, і про настирливі домагання "олігарха з нетрів" Андрія Марченко.

"В сторіс посилання на мій офіційний канал 🌺💃🏼 і повна версія відео про "олігархів з нетрів"! Не слухайте злостивців, розповідаю всю правду з перших вуст.👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: Настя, ми дуже раді, що вам дозволили зі сходів піти і погрітися", "Яка серія серіалу "Блєді на сходах" вже вийшла. П'ята ! ? 😅", "Інсинуації на інсинуаціях сидять і інсинуаціями поганяють.", "Ну так, клоун ви ще той, то з хером, то з пальцем в ж@пі. А як дочка, нормально себе почуває, при такій розпущеній матері? Настя,вам не соромно? Вас діти дивляться однокласники вашої дочки, учетиля. Як воно бути дном сучасної історії?", "Бля...Скільки можна?!!! Пані Волочкова, з головою у Вас все в порядку? Та спіть з ким хочете і скільки хочете. Ви думаєте, що ЦЕ комусь цікаво? Ви ще в програму ВРЕМЯ прийдіть і віщайте про ІНСИНУАЦІЇ. Адже ніхто Вас не чує вже третю добу поспіль. Всі оглухли й осліпли.".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.