Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість сама почала розводити навколо себе плітки і спростовувати різні чутки, а потім взагалі виставила незрозумілу на перший погляд частину тіла, імовірно, живіт. Так, артистка вирішила заінтригувати шанувальників невідомими чоловічими руками.

"Шукаємо далі..🤣 По руках, шкарпеткам, ременях, годинниках і т. д... 🤣 Але ви будете дуже здивовані , чиї це руки...👍🏼😉 Вивчіть ще мої браслети, тату, манікюр..Пальчики..🤣 щоб було легше проводити розслідування мого особистого життя. Через брак свого..😉", - поділилася таємнича Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз і більшість з них були впевнені, що це рука Микити Джигурди: "Зрозуміла , що заінтригувати народ на своїй стор більше нічим. Знову пішло розчленовування", "як романтично...правда смішніша. Це руки Джигурди. А величезний живіт - від шпинату, мабуть🤷‍♀️", "Балерунья все намагається видати чужих мужиків за своїх...Джигурда, потримав за пузо? Одружуйся!😂", "Пузо то чого таке велике? Балерина блін🤔😱😱 якщо займаєшся по 3 години в день будеш стрункою", "Джигурда тебе за пузо схопив, ці фото вже пару трійку днів в інеті гуляють)))))Клоун", "Точно Джигурда і точно вагітна!", "Невже Володимира Путіна ?!😱".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.